Onze sponsoren

SolarTeamLimburg is een low-budget, particulier team, zeker vergeleken met veel andere deelnemers (universiteiten, hogescholen, bedrijven). Wij zijn daarom blij dat veel particulieren en bedrijven ons enthousiasme steunen.

hoofdsponsoren

sponsoren

De volgende bedrijven en personen willen wij bedanken voor hun financiële en/of andersoortige steun:

  • Nemada Autobedrijf & Recycling, Kelpen-Oler.
  • Wieger Martens Installatietechniek, Swartbroek.
  • Rabobank Ell, Ell.
  • Romein maatinterieurs en timmerwerken BV, Budel.
  • Willem Vermeulen, Vormedia, Geleen.
  • Scouting St. Hubertus, Kerkrade.
  • Rouers Immobilien, Selfkant-Tüddern.

 

Solland SolarSolland Solar

Solland, gevestigd op het grensoverschrijdende industrieterrein Avantis in Heerlen, produceert zonnecellen, beginnende met standaard zonnecellen en vervolgens een unieke BSC (Back-contact Solar Cell) zonnecelconcept. Solland maakt hierbij gebruik van innovatieve productiemethoden. De focus van research ligt op kostenreductie van zonnecellen, verhoging van de opbrengst van de cellen en het verbeteren van productie methoden. Solland stelt zich tot doel 's werelds slimste leverancier van innovatieve en "state of the art" zonnecellen te zijn.

UbbinkSolarUbbink Solar

Ubbink Solar ontwikkelt en verkoopt duurzame energieproducten en diensten. De kantoren bevinden zich in Duitsland en Nederland. Ubbink Solar is gespecialiseerd in PV (photovoltaische) integratie producten.

Ubbink Solar heeft Solland bijgestaan in het maken van de speciale lichtgewicht panelen door het uitlenen van mankracht en het beschikbaar stellen van de productiefaciliteiten.

TSS4UTSS4U

TSS4U (The Solar Solutions for You) is specialist in het design, de engineering, assemblage en levering van solar systemen en zonne-wind hybride systemen.

Deze activiteiten worden ondersteund met dienstverlening als consultancy, installatie supervisie, training en after sales.

TSS4U heeft haar kennis beschikbaar gesteld voor de ontwikkeling van het elektrisch systeem van de zonneboot en heeft apparatuur geleverd voor de stroomomvorming en -regeling.